Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Proč je lepší Telenor než Telecom????

Proč je lepší Telenor než Telecom????

Turer (25.6.2005 22:35:50)

Ahoj lidi mám takovou lamáckou otázečku.. Mám sprint od telecomu a všechno běží tak jak chci a zatím jsem žádné velké problémy s telecomem neměl.Spokojeně si užívám svůj 1MBit a 2+2giga týdně.Ovšem mám taky v místě bydliště možnost sítě telenoru a ze všech stran se pořád hlásá jaká je to skvělá volba a že telecom je největší hnůj,žlutý svině a tak. Ovšem když ty nabídky srovnám tak cenově i z hlediska FUPu a rychlosti je to skoro stejný.Jediný v čem se ty sítě liší je agregace a to já zas pořád nechápu co to pro mě v praxi znamená když je menší. Ptám se tedy jakej by to pro mě mělo význam kdybych šel do stejnýho připojení třeba od nextry a tak.Proč by stálo za to si dělat starosti s výměnou ISP a ztráty zvýhodněného tarifu pro pevnou kterou stále využívám..

Anonym (26.6.2005 00:54:59)

:) Pokud vše funguje jak má , tak na žádné větší rozdíly nenarazíš . Až nastanou problémy , poznáš , jaké je to bojovat s chobotnicí .... Jinak menší agregace je v případě plně zatížené sítě jen plus . Ovšem i Telecom se snaží a tak by problémy s rychlostí neměly potkat ani tebe .

Anonym (28.6.2005 15:45:53)

a

David (28.6.2005 15:53:37)

No hele pokud ti to jede, tak buď rád a nemáš moc důvodů. Bohužel je ale taky třeba podívat se pravdě do očí a zjistit, že je spousta lidí, kterým to ani nejede, občas ani neleze... A pak je vidět rozdíl... Když si vzpomenu na jednání pracovníků ČTc v případě problému, takřka vždy stylem , že mezi řádky říkají "vy jste hlupak a neumíte to používat", ještě teď se mi dělá blbě...

Turner (28.6.2005 16:42:05)

No řekl bych že u všech ISP bude kvalita pracovníků podobná a to už je otázka pracovního nasazení občanů ČR a na kterýho blbce právě narazíte.Cílem telecomu určitě nebude nasazovat na místa operátorů blbce schválně (já osobně jsem nikdy problém neměl). To neustálí obviňování telecomu ze všech problémů bude spíš tím že ho má nejvíc lidí a tím pádem je takovým hromosvodem. Nevěřím že u ostatních operátorů nenarazím na problémy.

TheIF (28.6.2005 23:09:17)

Proč asi 1. datový limit (telenor je neomezený a to doslovně!!!) 2.menší agregace 1:40, 3.mnohem výhodnější ceny !!! A těch pár korun zvyhodnění na pevnou ušetříš na paušálu Sakra mít já tuhle možnost, tak už jedu TISCALI ADSL Plus nebo SKYNET bez FUPU

David (28.6.2005 23:23:59)

David (28.6.2005 23:24:48)

No jak jsem četl tvůj přiblble pubertální post o protáhlých xichtech v threadu Nextra zpomaluje, tak řeknu jediné, moc ti přeju, že Telenor nemáš :)