Pave (10.8.2004 16:18:17)
Pchazim z jedne vesive asi 30KM od brna a potrebu ju naky pripojeni na hry poradte prosim??
Pave (10.8.2004 16:18:17)
Pchazim z jedne vesive asi 30KM od brna a potrebu ju naky pripojeni na hry poradte prosim??
Anonym (10.8.2004 16:28:15)
bože bože, to je zase dotaz.
Pave (10.8.2004 16:28:58)
Snazim si poradit
Boss (11.8.2004 12:38:32)
Zkus se optat na kabelovku. Pokud není možnost kabelovky tak zkus bezdrát. Podle možností (pokrytí, rychlost, cena). Pokud nevyhovuje bezdrát tak zkus ADSL. Ale je možný že ani to ti nepude, obzvlášť pokud jsi daleko od ústředny. Já bych dal přednost bezdrátu.
Licho (11.8.2004 18:52:47)
Kabelovka 50km asi tezko :-) Ale mohlo by tam jet ADSL, cislo si muzes vyzkouset rovnou tady. Pokud nepojede ADSL asi ti zbyva jedine wi-fi - bezdrat mikrovlny od nekoho kdo to tam mistne v okoli provozuje.
Boss (11.8.2004 12:34:34)
Chováte se jako idioti. Podle vás tomu rozumí úplně každej, všeci se v tom vyznaj a kdo chce poradit tak je asi totální hlupák. Kždej den slyším od někoho "já mám bezdrát, jaktože ho nemáš ty?proč ti ho rodiče nekoupijou?" Tohle vážně miluju. Když mu nehodláte poradit, tak se ani neozívejte. Sám bych potřeboval stejnou radu, ale radši se jdu poradit s někým kdo je aspoň rozumnej a neporadí mi: "Tohle je fórum kde lidi píšou svoje problémy, popřípadě pomáhají ostatním vyřešit ty jejich. Ale proč bych ti měl radit když mě poradil můj kamarád ale ty můj kamarád nejsi?" Tohle je opravdu moc rozumný....
Anonym (11.8.2004 09:24:36)
Staci venku udelat dulek a hrat kulicky. Uplne nejlevnejsi pripojeni. A co si takhle poradit sam? Ja jsem 50 kilaku od Prahy a poradil jsem si sam, dohledal sam, kamos pomohl a mame Wifi sit na vesnici s agregovanym megabitem. Co takhle zvednou prdel a zacit neco delat? Trochu opak toho co nam radi telecom-posadit se na zadek
Bodlič (11.8.2004 21:57:54)
Na tvůj nekonkrétní dotaz ti nikdo nemůže dát konkrétní odpověď. Záleží na tom, kde konkrétně bydlíš. V okolí Brna je v současnosti několik možností připojení k netu: 1. ADSL - to asi moc daleko od Brna ne 2. čerstvé CDMA od www.eurotel.cz (ale nevím, jak je to s pingama na hry... a taky to pokrytí zvlášť na jih od Brna stojí celkem za prd 3. kabelovka Self Servis - www.selfnet.cz - mají internet asi ve 20 městech a vesnicích v okolí Brna 4. bezdrát Wosa - www.wosa.cz - pokrývají velkou část Brna a taky spoustu vesnic v těsném i vzdálenějším okolí 5. další bezdrát - www.voda.cz - pokrytí jihovýchodního okolí Brna 6. bluetone Angel od Radiokomunikací - www.bluetone.cz - pokrytí cca do 30 km od Brna, ale jen na jih a západ 7. určitě spousta dalších možností u místních providerů, na vesnicích je spousta wifi sítí....
Pave (13.8.2004 21:09:35)
tak ja bydlim v Olbramovicich je to asi 10Km od Pohorelic a tady je jen ADSL o nicem jinym nevim a tak se ptam jakyho poskytovatele ADSL na to aby me jeli tady hry dobre po celej den a uz mam pripojeni mame nextru 512/128 agregaci 1:20 mastny jako prach mame to rozdeleni sdili se nas o to asi 8lidi ale kdyz ja hraju a nekdo mi dotoho zacne serfovat nebo neco konat na siti tak je to vcudu co bys doporucoval agregaci 1:50 by stacila nebo radsi 1:20 ale to je mastny???
Cranich (14.8.2004 21:56:06)
LOL, z toho tvyho vzkazu to neni moc srozumitelny. Podle me by bylo vhodny reseni od Contactelu 512kbps s agregaci 1:50 za 650,- mesicne + samoinstalacni balicek za 1Kc + 990Kc za aktivaci... Zda se me to jako levny a nejrozumnejsi reseni.... Na Contactel se jeste moc nadavek nevyskytlo, takze by mel byt v poho :) Anebo jeste teda za 590,- mesicne + 2900Kc zrizeni od EMEA. Nevim no, neco z techto dvou, sam si asi jedno poridim, protoze mam mikrovlnu se kterou teda zatim rozhodne spokojenej zrovna dvakrat nejsu :(
Adin (11.8.2004 22:02:33)
Pokud mas dostupne ADSL tak muzes skusit nextru, nevim jak je to v Brne ale v Praze se na tomhle da hrat nonstop, takze muzes skusit zaklad 512/128 3GB (ne start) a uvidis. Zvysovat rychlost a limit se pak da dle libosti zdarma.
Cranich (11.8.2004 22:58:01)
Pocky, a proc by vlastne nemel zkusit NEXTRA START>?
Nargon (11.8.2004 23:25:22)
Protoze ma 6 mesicu vypovedni lhutu a to neni moc dobry na to abys to jen "Zkusil"
Anonym (13.8.2004 19:44:44)
No vidis, 6 mesicu je dostacuji , ne? Ja nevim, toto jsem nikdy moc neresil... Asi mas pravdu, je to malo...
karel (15.8.2004 14:28:43)
chlape jdi na to laickym rozumem... ADSL u providera ktery nenabizi zadne neomezene linky, a nabizi pouze varianty s datovym limitem (sou takovy myslim) a kdyz u takoveho providera budes, tak bys teoreticky mel met jistotu ze nebudes agregovany s lidima co pouzivaji vymenne site typu DC++. Proc je nepouzivaji? protoze se nikomu nechce platit za to ze si nekdo od vas bude neco sosat, dc pouzivaji lidi co maji neomezene sluzby a uz je jim jedno jestli maji ping 50 nebo 300, proste to pusti rano, udelaji si frontu a jedou k vode, a je jim jedno jestli nekdo od nich nekdo sosa, to samozrejme lidi co maji datovy limit vetsinou udelat nemuzou..., takze mas jakou takous jistotu ze nejsi agregovany spolu se 49 opustenyma kompama na kerych bezi dc apodobne veci. => doporucuju providera ktery ve svoji nabidce nema neomezene tarify, porid si 3GB verzi, a zbytek co probrowsis a progamesis navic doplatis, bude to par korun. pokud kecam nesmysli tak mne nekdo opravte
biolit (16.8.2004 11:28:07)
udělal jsem si ADSL u contactelu 512/128 3GB a fachčí to v poho. Pingi na gamezone jsou kolem 50ms spíš menší a to máme na tři komply, řek bych že jednoznačná volba.