Tukancheez (29.9.2004 22:19:39)
Njn taky me pekne serou .... na jak dlouho mas smlouvu uzavrenou? a jak si podaval vypoved + co si doplacela nebo co ti vlastne rekli ...diky za info ...
ja mam smlouvu na dva roky a prej ji nemohu zrusit protoze sem se v podstate upsal dablu :(( ....
ach jooo kua sem myslel ze to aspon ten net pojede (aspon 10kB/sec) ale je to cim dal horsi .... zacina me to tezce nebavit a to jen za to ze sem jeden den stahl vic nez bylo zdravooo ......
Honza (30.9.2004 16:59:04)
Jelikož majitelem DSLAMů je ČTc, je na něm, koho pustí a koho ne - s tím ISP nic neudělá, ani neověří, jestli je to pravda nebo ne...
Druhá věc je, že by tvůj zvolený ISP mohl žádat rozšíření DSLAMu o další uživatelské karty, což není problém, jak pravil pan Vladan Crha z ČTc (zdravím:)).....Aspoň by se ukázalo, jaká propast je mezi proklamacemi a skutečností,že?
Já z toho důvodu zůstal u ČTc - nerad bych se dozvěděl, že na našem DSLAMu (byť instalovaném teď v září) už "není místo", protože sotva jsem se odhlásil (abych mohl přejít k alternativnímu ISP), z fronty žadatelů se ihned jeden ráááád zavěsil na uvolněnou zásuvku! Protože jak já můžu dokázat, že to je kec a že to ČTc syslí pro svoje vazaly? Tak jsem jím prostě zůstal rovnou...:(
Iva (12.10.2004 21:45:27)
Tak jsem dnes u Emea. 439,1kbps na pooh, pingy tamtéž (39ms) jsou o kus lepší než na Tiscali. A po nucené přestávce s GPRS je to tedy znat o to víc. Hurá, přežila jsem to. Jen trochu selhala komunikace, kdyby byli trochu důslední, mohla jsem jet už od 1.10., kdy to ČT údajně připojil. Nedošel mi první aktivační mail. :-((( Takže by to bývalo bylo po 7 dnech.