hk108051 (25.10.2004 22:16:57)
Já mam ADSL 512/128 Premium, docela v pohodě, lítalo to těch 52 kB/s, ale problém nastal při uplatnění FUP, kdy mi rychlost, resp. rychost stahování dat snížili asi na 0,2kB/s. Potom to bylo zas v pohodě. Od soboty to jde o dost pomaleji, pingy okolo 1500ms. Volal sem na tech. podporu, tam udělal pár testů, sdělil mi, že je to moje chyba, že sem překročil dat. limit stahování a bylo na mě uplatněno FUP. Podíval jsem se tedy do privátní zóny a tam mam celkem přeneseno 4,3 GB, můj program na PC mi ukazoval 4,5 GB, tak jsem mu řekl, že tím to není, a on že se přehlídl --- Určitě mě zkoušel, abych naletěl a myslel si, že za to můžu já --- . No nic, potom řekl, že za to může ČTc, a dal jim žádost k prošetření. Asi za hodinku potom mi volal chlápek z ČTc, tam jsem mu sdělil rychlost svého momentálního připojení (neměřeno na dsl.cz - jak víte, není moc přesné, ale na rychlost.webprovider.cz) a tam mi vyjelo 80 kbps. Tak sme to řešili hlouběji, řekl mi, ať zkusím příkaz "tracert www.seznam.cz" a tam to vyjelo vše, přes co se na seznam připojuju. Komunikace s ČTc tam byla asi 28ms a pak to přišlo, při kominukaci na tiscali to bylo 3500ms, potom 1500ms a nakonec 2000ms. Čili za to může TISCALI, všechno házej na jiný, nedokážou přiznat svoji chybu a natož jí pak opravit, snaží se z vás dělat blbce, takže od TISCALI ruce pryč!!!