Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > ASUS ADSL MODEM

ASUS ADSL MODEM

Zvedavec (16.10.2006 12:21:10)

Nema prosim nekdo zkusenosti s Asus modemama?Vim ze Asus je perfektni na desky a grafiky ikdyz jsou slabsi v ovladacich a softwaru pro ne.Ale nevim jak je to s adsl od nich.Mel jsem jednou asus wifi AP ale mel problem s antenou teda konetkor byl specialni zapusten hluboko a jeste nesel nastavit do client modu.A jednou jsem mel asus vypalovacku a kdyz jsem ji otevrel tak cd na supliku se jeste stale tocilo.Skratka mam dojem ze asus hresi na jejich dobrou povest s deskama a grafikama ale ostatni delaji podprumerne proto bych rad vedel jestli je dobre jit do adsl od asus.Chci si vybrat mezi Dlink a asus tak poradte prosim. Zadam jenom slusne a pravdive odpovedi. PRedem dekuji za odpoved

Nargon (16.10.2006 15:45:18)

Jen ne ten modem Asus AAM{nejaky 4 mistny cislo}EV To je ten samej, jako Cellpipe 22A nebo Xavi 8122r - mala nat tabulka. Ten Asus TI{zase nejaky cislo} je uz v pohode.

Anonym (16.10.2006 17:08:36)

Asus TI4631 je v pohodě, ostatně jako téměř všechno na TI AR7. Nicméně (slušně a pravdivě) je nutno dodat, že "Zvedavec" bude mít trable s každým modemem a připojením, páč problém je někde jinde.

Zvedavec (16.10.2006 17:41:37)

Tak jo kluci dekuju vam za odpovedi. Az mi to pojede pocitam behem listopadu ci konce rijna tak vam pak napisu moje zkusenosti s adsl a modemem.Nevim do ceho jeste pujdu kazdopadne do konce pristiho tydne jeste zde budu a potom az z noveho pripojeni O2ADSL EXTREME2mb.Agregace je 1:50 proto to chodi na 70-80procent rychlosti takze se smirim na 1.7mb kdyz to pojede nonstop tak budu rad.Stim modemem jeste nevim rad bych sel i na usrobotics ktery podporuje i adsl2 a ma dobry firewall.Me totiz pojede vsechno spolehlive dokud nebude problem u ISP.Neotviram zadne varezy nezname stranky ani nepouzivam zadne sdileni a vzdalene plochy ci P2P.Udrzuji zakladni bezpecnosti pravidla pri praci s internetem a mam jeste vynikajici soft. firewally a antivirusy trojan removaly atd. ktere nonstop kontroluji me PC.A jeste ktomu budu pripojen za dalsimi dvema routery od netgearu ktere filtruji veskery provoz ci traffic.Verim ze problemy plno uzivatelu jsou zpusobeny savirovanymi a nahackovanymi pc ktere potom spatne funguji nici ustaveni modemu routeru a dokonce vyhazuji ci zapinaji adsl a je mozne i dalsi vnitrni ruseni ze strany infikovanych pc ikdyz tez nevylucuji technicke problemy ci ruseni v siti O2.Mel jsem driv kabel na 2.5mb a to chodilo bez zadnych problemu.Ale dokud jsem nebyl radne zabespecen mel jsem ty same problemy co pisete i s kabelem.Tak jsem presvedcen ze mi vse bude slapat dobre idkyz problemy muzou nastat vsude to je jasne.Windows nemusim preinstalovavat uz 5let nikdy zadne problemy zadne virusy ani samovolne prestavovani atd.Jak jsem psal tak verim ze 60procent stiznosti a problemu nefunkcnosti netu je zpusobeno spatnym uzivanim.Proto pozor na zradne reklamy a pop-up windows ktera muzou obsahovat zavadny software. Kazdopadne diky a zase nekdy naslysenou. Preje tym odborniku z CR!