Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Zrychlení O2 z 3M na 6M

Zrychlení O2 z 3M na 6M

Jikra (4.6.2007 11:54:49)

Tak jsem si v mém kontě nechal zmigrovat svoji 3M na 6M bohužel nastal nějakáchybka a mam ted aktivní 3M a nadtim 6M , že prý změna. V reálu mi už nefunguje ani starý ani nový modem. Pro jisotu jsem oba modemy testoval u kamarádu a vše ok. U O2 zatim jen kontak s operátory takže nulový výsledek. Vřele všem nedoporučuji experimentovat teĎ se zrychlováním nž to přijde asi samo. Když jsem se zeptal po 3ti urgenci kdy je tak horizont, že by se mi mohly technici ozvat odpověděl: no to je ruzny od 10minut po několik dnů. Takže bůh ví co teď bude. By mě zajímalo jak tam to předáváni poruch k technikům funguje. TO budu asi bez netu min tejden :( Pak zjistěj , že se tam jen něco blbě přepsalo a stačilo to přenastavit.

Karel (4.6.2007 12:17:35)

Mě to taky nefungovalo.Měl jsem Sagema a ted nově Zyxel.problém byl v protokolu PPoE.Tento nový modem ho má defaultně nastavený a já ještě jedu podle starého PPoA.Musel jsem to v parametrech modemu přenastavit a jede to.Sice zatím jen oněch necelých 3Mb/s ale alespon něco.Byl jsem upozorněn od techniků O2,že až mi rychlost zvýší(což má být prý v tomto týdnu),tak že hned musím přenastavit i ten protokol na PPoE,jinak že to zase nepojede.Ach jo,mají v tom pěknej zmatek.

Anonym (4.6.2007 13:28:01)

No v tom to neni martirium s PPoE uz mam za sebou :o)

Anonym (5.6.2007 21:46:38)

Stejný problém jako ty. Chce to vydržet s reklamacemi a mít trochu štěstí na technika. Čtyři dny jsem byl bez netu a pak, po druhé urgenci, bylo za cca dvě hoďky vyřešeno vše k mé úplné spokojenosti.