Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > ADSL Alcatel Thompson SpeedTouch 510i v DC++

ADSL Alcatel Thompson SpeedTouch 510i v DC++

gagNick (21.5.2004 15:46:18)

mam pevnou IP ale v DC++ mi nejde nastavit Active User. Slysel sem ze se musi nastavit NAT ale vubec netusim jak poradte mi nekdo prossssim

GTSman (21.5.2004 22:45:45)

Chlape !!!!!!!!!!!!! Podivej se do archivu prispevku. Je to tam uz asi 200x popsany. A nezakladej kvuli tomu novy tema, sakra.

Milos (22.5.2004 11:35:55)

Tiez dlhsiu dobu riesim tento problem, nepomohlo mi ani precitanie archivu. Bol by dobry podrobny navod krok za krokom. Ja mam dynamicku IP.

GTSman (22.5.2004 20:09:40)

Milosi, tak to by mohl byt ten problem. Ja mam statickou adresu a procteni archivu mi pomohlo ... ;) Myslim, ze po kazdem pripojeni na internet, si tu svou adresu musis nejdriv zjistit a to napr na adrese http://www.whatismyip.com/ a takto zjistenou IP adresu zadat do DC++. A melo by to jet. Ale zkusenosti s tim nemam. Nezarucuju.

Petr (26.5.2004 06:40:33)

Tak tak. A pokud máš router, tak musíš nastavit NAPT default address na IP počítače co na něm běží DC++

gagNick (22.5.2004 17:06:46)

Diky za radu docet sem se jak nastavit NAT ale v DC++ stejne ACTIVE nefunguje

Petr (26.5.2004 06:47:56)

Do web prohlížeče (napč IE) dej HTTP://10.0.0.138, tam najdi kartu Advanced, tam NAPT a napravo najdi Default Server. Tam naťukjej vnitřní adresu počítače co na něm jede DC++, stiskni Apply a pak vlevo Save all. Do DC++ napiš svoji vnější IP adresu. Tu najdeš v modemu na Advanced a pak IP Addresses. Nicméně tuším, že ISP monitoruje a detekuje pakety DC++ a blokuje porty, protože když dám hledat, tak to jednou jde, ale podruhé ne dokud nezměním ručně číslo portu.

Prober (26.5.2004 09:04:13)

Taky by jste měli přes telnet vypnout firewall v modemu, taky to dělá neplechu, kterou popisuješ.

martin (26.5.2004 12:17:02)

Easy jak na to vyzrat, port mam v NAT nastaveny 80 a v DC++ mam tedy adresu s portem 80 a jsem vysmaty... :-)

martin (26.5.2004 12:13:30)

Ostatni odpovedi o thready nize jsem necetl, ale mam stejny modem a nastaveni opravdu STEP BY STEP jsem popisoval v teto sekci v minulosti, tak vyhledej... Opravdu je to presne step by step... A funguje to.

martin (26.5.2004 12:15:35)

kdyby ti to neslo ta me zkus chytnout na ICQ 245713737 a projdu to s tebou online a poslu ti i PRINTSCREENY, ok?