Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > ADSL - omezeni k internetu a SITE ve WinXPpro pro uzivatele (FF a IE)

ADSL - omezeni k internetu a SITE ve WinXPpro pro uzivatele (FF a IE)

Petr (22.9.2004 09:18:09)

Mam doma nove ADSL (predtim DIAL) a potreboval bych poradit jak pod XPpro (SP2) zakazat v jednom uctu pripojeni k internetu. U ADSL jsem si vsimnul, ze neni zadne vytaceni (tim padem nejde zakazat) jako u DIALUP a tak mne napadlo snad jen zakazat pouzivat Firefox ci IE (ale to bych musel zakazat takhle cely OFFICE a pod. a to se mi moc nezda). Neexistuje vsak nejaka obecna moznost dle uctu zakazujici pristup k SITI a NETU? Predem diky za konstruktivni odpoved

Nargon (22.9.2004 10:17:18)

Co takhle tomu jednomu uzivateli odebrat ze systemu sitovou kartu aby ji nemohl vyuzivat? pak mu ani sit ani net nepojede.

Petr (23.9.2004 08:24:49)

Ale jak to myslis? V hardwarovych profilech to odebrat?

Nargon (23.9.2004 11:49:52)

But muzes v HW profilech nebo ve Start, nastaveni, nastaveni site, a tam odebrat pripojeni k siti. ale nevim jak se system po restartu pc zachova, jestli si to sam nevytvori. Dalsi moznost je ve Spravci zarizeni (takovej ten seznam HW v pocitaci, jako treba cpu,pamet, mechaniky, monitor, klavesnice...) Tam najit Sitovou kartnu a kliknout u ni na vlastnosti a dole mas na vyber jestli zarizeni pouzivat nebo nepouzivat tak tam dat nepouzivat.