Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Well PTI-845

Well PTI-845

GoGo (13.11.2005 21:23:46)

Poradí mi někdo s následujícím problémem? Mám před sebou dva ADSL modemy Well PTI-845 a u obou mám následující problém. Provedu běžnou konfiguraci , třeba pomocí EZ SETUP-wizard, nastavuji PPPoE pro Inet EXPRES, nastaveni proběhne v pohodě a hned jsem připojen k netu ... doposud je vše OK. Konfigurace je uložena . Vše bude v pohodě, dokud modem neresetnu. Po vypnutí modemu nedojde k přihlášení , modem je sice korektně ppřihlášen k DSLAMu, ale neproběhne připojení PPP, dioda se nerozsvítí, dokud nevlezu do webového rozhraní modemu a ručně nedám v menu Config/PPPoE "connect" . Už s tím zápasím druhý den ... v systemovém logu to vždy skončí na: Valid Configuration Tree NTP Polling Timer for DHCP Started succesfully. DSL Polling Timer Started succesfully. doing modulation_set. Firewall NAT service started Bridge Created: br0 Bridge Created: br1 Bridge Interface Added: eth0 Bridge Interface Added: usb0 DSL Carrier is down DSL Carrier is up ---}}} Start of connection delayed for 7 sec PPPoE Launch after conn delay timeout ...

Anonym (13.11.2005 21:39:48)

Text 1. Treba odpojit ADSL od site a konfigurovat a ulozit. 2. dobre jsi vytisknout Manual je v pdf na prilozenem CD a hlavne ho prostudovat. Je ten manual sileny ale dobry.

GoGo (13.11.2005 22:47:32)

Taková rada mi moc nepomůže, modemů jiných výrobců jsem zprovoznil už desítky, ale tohle je něco extra .... v manuálu jsou jen takové všeobecně známé informace, pro člověka, co to vidí poprvé v životě .... jenže tady se prostě modemu nedaří vytvořit PPPoE Session v nějakém mne neznámém a mnou nenastavitelném delay timeoutu a musím jej ručně opakovaně vytvářet, dokut to neproběhne ..... to jsem opravdu ještě neviděl.... mám tam poslední verzi FW, co je k maní na joice.cz.