Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Mam tento modem Microcom AD 2651 a vubec se nemuzu pripojit Poradte nekdo!!! please!!!

Mam tento modem Microcom AD 2651 a vubec se nemuzu pripojit Poradte nekdo!!! please!!!

¨Kedud (2.3.2006 18:17:21)

zapojil sem modem podle navodu potom sem dal povolit sitovku a vytvorti pripojeni k mistni siti potom sem strcil cd a nabehla obrazovka tam sem zadal name a heslo a poprvy sem se spletl v helsle doufam ze to nevadilo no potom sem to napsal dobre a zvolil sem cestinu a konfiguraci sem dal czech telecom PPPoE ale nej sem dal zapsat konfiguraci do zarizeni tak sem povolil pripojeni k mistni siti tak potom sem dal zapsat konfiguraci a napise me to tohle : Připravuji zápis konfigurace do zařízení ... Hotovo. Ukládám konfiguraci do zařízení ... Hotovo. Restartuji zařízení ... Hotovo. O přibližne 30 vteřin můžete ověřit připojení a ukončit Microcom Wizard. a furt lika to oranzovy svetylko : ACT kdyz dam PPPoA tak to udela to sami jak pri PPPoE ale ma to bezet pres PPPoE a to davam a furt to nejde .....myslite kdyz tam mam nainstalovany jeste jeden net bezdart kterej vali pres USB a kdyz skousim ten net od CT tak dam vzdycky zakazat tamten net co tam mam nebude to mit vliv??? nemam to skusit kdyztak odinstalovat?? podle me by to vliv nemelo mit ....pekne me to sere ze to nejde akorat otec je nasranej ze to nejde ze mel vzit modem od CT ale vy steme ho daty poradili tak vam verim a vim ze vam funguje......jo a jeste neco kdyz dam stav pripojeni tak to normalne odesila aji prima ale kdyz dam podpora tak tam sou IP dam podrobnosti a je tam tohle to nejak nechapu zvlast kdyz tam je zapujceni IP.... mrknete na to doufam ze se tohodle neda zneuzit!!!! dik za radu !!!!!! Datum zapůjčení adresy IP: 27.2.2006 16:18:48 Zapůjčení adresy IP vyprší: 28.2.2006 16:18:48 ostatni kolonky na IP soou vyplneny jestli bysteje chtely videt tak na ICQ : 329-912-210 dik za odpoved

Tomáš Fuk (2.3.2006 21:59:38)

Ten modem nefunguje s Alcatelem ... to znamená TELENOR a nové ADSL od telecomu. Budeš muset koupit jiný. (Vlastní zkušenost).

Tarzan81 (2.3.2006 22:47:07)

Tento modem mám asi měsíc a běží skvěle. Myslím si, že problém bude v základním nastavení. Neřeknu ti přesně jaké nastavení má telecom, jen můžu předpokládat že stejné jako má můj provider Emea, jelikož využívá telecom. Já jsem ho nastavoval tak, že jsem vybral češtinu a pak jsem zvolil telecom annex B PPPoA. Pak vyplníš jmeno a heslo a dokončíš, ale to už sám víš. Co se týká te oranžové kontrolky, tak ta má blikat, nad ní musí svítit zelená kontrolka. Ta indikuje stav signálu ADSL. Takže pokud svítí snignál je v opačném případě ne.