Úvod > Články > Nenechte telefonní linku zahálet (komerční sdělení)

Nenechte telefonní linku zahálet (komerční sdělení)

Pokud si myslíte, že telefonní linka se nehodí už na nic jiného, než na víkendové povídání s babičkou, jste na omylu. A jestli jste ji snad chtěli zrušit, ještě si to rozmyslete.

Nejnovější nabídka FlexiDSL vám přináší velice příznivou nabídku připojení k internetu, která více než zdatně konkuruje například kabelové televizi nebo bezdrátovému připojení (WiFi). Nyní není třeba váhat, ADSL nabízí nejlepší poměr cena/výkon na trhu s připojením pro domácnosti a i nejlevnější nabídka svou rychlostí bezpečně splňuje nároky, které se obvykle kladou na broadbandové, neboli vysokorychlostní připojení k internetu. K tomu FlexiDSL Natural pořídíte za nejlepší ceny na trhu a za modem i zřizovací poplatek zaplatíte jen jednu korunu.

Největší "problém" tak bude si vybrat, která rychlost je ta správná, přičemž nejvíce záleží pochopitelně na plánovaném využití. Pro běžné prohlížení webových stránek, ale například i pro volání přes internet dostačuje nejlevnější varianta, nabízející rychlost 512/128 kbit za pouhých 379 Kč bez DPH, případně rychlejší varianta 768/128 za 469 Kč bez DPH. Náročnější uživatele si vyberou zcela jistě mezi rychlostmi až do 4 Mbit (možnost zřízení vyšších rychlostí může být omezená fyzickými parametry, jako je například vzdálenost uživatele od ústředny). Donedávna nejrychlejší variantu ADSL, "dvoumegabit", tedy 2048/256 kbit s datovým limitem 10 GB, nyní lze pořídit za velice přiznivou cenu 599 Kč bez DPH měsíčně, novinkou jsou u FlexiDSL Natural vyšší rychlosti, 3072/256 za 849 Kč bez DPH (datový limit 20 GB) a špičková varianta 4096/512 za pouhých 1299 Kč bez DPH (rovněž s limitem 20 GB). Pokud snad někdo s pořízením ADSL doposud váhal, tato nabídka přesvědčí, že ADSL je skutečně velice konkurenceschopnou službou, která dokáže uživatelům nabídnout velmi příznivý poměr cena/výkon.

S pořízením FlexiDSL je lepší neotálet - dva měsíce, až do konce března, zaplatíte za zřízení služby pouhou korunu, a pokud si vyberete kteroukoliv z "megových" variant rovněž i ADSL modem s USB rozhraním bude stát pouze 1 Kč (pro ostatní tarify 666 Kč).

Konec letošní zimy se perfektně hodí k "nastoupení" na informační superdálnici - a pořízením FlexiDSL Natural od SkyNetu rozhodně neprohloupíte.

30. 1. 2006

Autor:

Sdílejte

Přečtěte si také

 

Mafra posiluje své postavení na realitním trhu

Vydavatelství Mafra rozšířilo své portfolio o společnost AdInternet. Česká firma se specializuje na prodej realit...

 

Elop končí v Microsoftu, co s ním bude teď?

Dvaapadesátiletý Stephen Elop opustil pozici výkonného viceprezidenta Devices & Services ve společnosti Microsoft...

 

Hlídejte si své účty před kyberútoky

Kyberloupeže a útoky na účty klientů bank v České republice během posledního roku rapidně stouply. Banky posilují...

Nejčtenější články

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v únoru 2024

 

Podívejte se na únorové statistiky rychlostí internetu od DSL.cz. Jak si tentokrát vedly technologie a u kterého...

Platforma X chce konkurovat Gmailu novým XMailem

 

Elon Musk oznámil spuštění vlastního e-mailového klienta XMail. Chce tak konkurovat populárním Gmailu od Googlu.

Rychlosti Wi-Fi internetu na DSL.cz v únoru 2024

 

Jaké změny jsme v únoru zaznamenali u Wi-Fi internetu? Podívejte se, jaké hodnoty jsme naměřili u vašeho kraje a...