Úvod > Články > Hvězdné Vánoce s T-Mobile

Hvězdné Vánoce s T-Mobile

S letošní vánoční nabídkou jako první vyrukoval T-Mobile. Operátor si pro vás připravil velmi výhodné slevy a dárky: Výhod se dočkají jak zájemci o pevný internet, tak mobilní služby.

Hvězdné Vánoce s T-Mobile

Kupte si dva za cenu jednoho

Pokud si u T-Mobile pořídíte v listopadu telefon značky Huawei, a zároveň uzavřete nebo prodloužíte smlouvu a jakýkoliv hlasový tarif na 24 měsíců, dostanete příspěvek na nákup (1 000 až 4 000 Kč podle výběru tarifu) a druhý telefon.

Huawei P10 na Vánoce

Tak třeba pokud si vyberete Huawei P10, můžete mít druhý telefon Huawei P9 Lite Mini nebo chytré hodinky Talk Band 3. U Huawei P10 Lite máte na výběr mezi fitness náramkem Band 2 Pro a mobilním telefonem Huawei Y 6 2017. V prosinci se bude akce opakovat, ale s obměnou produktů. Těšte se! 

Huawei P10 Lite od T-Mobile

Každý týden den datování zdarma

Máte u T-Mobile paušál? Pokud to zrovna není S námi sdílený, máme pro vás skvělou zprávu. Až do 31.1. příštího roku budete jeden den v týdnu datovat úplně zdarma! Vyberte si v aplikaci Můj T-Mobile jeden den v týdnu (ale pozor, už to nejde změnit) a datujte, jak je libo! 

T-Mobile má i nový balíček. Do konce ledna si můžete objednat 24 hodin s neomezenou možností využívat mobilní data. Zaplatíte jenom 99 Kč. Akce platí i pro zákazníky s tarifem Twist. Nebo si pořiďte měsíční balíček s 4 GB za 399 Kč.

Pevný internet s T-Mobile TV

I tyto dvě služby T-Mobile zvýhodní. Pořiďte si do 31. prosince tarif T-Mobile TV Mini zároveň s některým z tarifů Pevného internetu a získejte tak měsíční slevu 49 Kč. Za obě služby tak zaplatíte od 499 Kč za měsíc (s tarifem Pevný internet 20). Pro tarify T-Mobile Základ, Start a Premium v kombinaci s Pevným internetem platí celková sleva 199 Kč. To znamená, že budou stát 599 Kč, 699 Kč, resp. 1 099 Kč (opět s tarifem Pevný internet 20).

T-Mobile Internet + TV

Tato akce má však jednu podmínku: Musíte prodloužit nebo uzavřít smlouvu na dva roky pro obě služby v průběhu listopadu nebo prosince. Nemusí být ale uzavřeny v ten samý den a alespoň jedna z nich musí být aktivována nově. A třešnička nakonec: Noví i stávající zákazníci dostanou od T-Mobile Videotéku na dva měsíc zdarma. Akorát že stávající od 1.11. do 31. 12 2017 a noví od data aktivace, tudíž během listopadu nebo prosince. 

Notebook za super cenu

Pokud uzavřete nebo prodloužíte smlouvy na Pevný internet (vedený přes kabel), Internet bez drátu nebo Mobilní internet od 7.11. do konce roku 2017, můžete mít notebook HP Stream 14 za výbornou cenu 6 199 Kč, tedy o tisícovku levněji. Pokud tolik dohromady nedáte, můžete si vzít notebook i na splátky bez navýšení za 219 Kč jednorázově a pak 23x260 Kč.

T-Mobile notobook

Plyšák zdarma

Máte předplacenou kartu Twist? Dobijte za 500 Kč a víc a dostanete od T-Mobile dárek v podobě plyšového mazlíčka. Ale pokud máte u operátora tarif Twist více než 5 let nebo dobíjíte přes aplikaci Můj T-Mobile, stačí dobít i na 300 Kč. 

31. 10. 2017

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

ADSLakční nabídkamobilní internetpřipojení k internetu

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 299 Kč
Cena za měsíc: 499 Kč
Cena za měsíc: 245 Kč
Cena za měsíc: 485 Kč

Přečtěte si také

 

Rychlosti Wi-Fi internetu na DSL.cz v březnu 2024

V březnu se rychlost Wi-Fi internetu propadla. Podívejte se, jak si tentokrát vedl vás poskytovatel.

 

Revolut spouští vlastní eSIM a výhodné datové balíčky do celého světa

Revolut, známý spíše pro své finanční služby, představil vlastní eSIM. Zákazníkům nabídne cenově výhodné datové...

 

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...

Nejčtenější články

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

 

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...