Úvod > Články > O2 TV Sport spouští fotbalovou show TIKI-TAKA

O2 TV Sport spouští fotbalovou show TIKI-TAKA

Stanice O2 TV Sport přichází s dalším exkluzivním pořadem z vlastní tvorby. Tentokrát se bude jednat o unikátní zábavnou talk show, která ponese název TIKI-TAKA. Moderátor Petr Svěcený bude každé pondělí společně se svými hosty hodnotit, analyzovat a rovněž glosovat uplynulé dění na českých fotbalových trávnících. Na první díl se můžou fanoušci těšit již v pondělí 20. února od 20.00 hodin na stanici O2 TV Sport.

O2 TV Sport spouští fotbalovou show TIKI-TAKA

Show TIKI-TAKA bude probíhat ve formátu, který dosud na českém televizním trhu nebyl k vidění. Petr Svěcený si bude zvát nejen známé tváře z fotbalového prostředí, ale prostor dostanou také herci či osobnosti z kulturního života.

"Usilovně jsme na této show pracovali, inspirovali jsme se i v zahraničí a věřím, že výsledek bude stát za to. Přesně taková show může zvednout atraktivitu celého českého fotbalu," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. Název TIKI-TAKA pak vzešel ze slavného taktického stylu FC Barcelony nebo španělské reprezentace, která tímto způsobem ovládla fotbalový svět.

Vedle moderátora Petra Svěceného se na přípravě podílí také známý režisér Vojtěch Nouzák, který má za sebou celou řadu úspěšných televizních pořadů a dokumentů . "Mám radost, že konečně i v Čechách vzniká zábavná fotbalová show, která ve vyspělých zemích funguje. Dlouho jsem si přál, aby se v televizi pravidelně potkávali špičkoví fotbalisté, umělci či novináři. Tato show spojí právě tyto slavné osobnosti, kteří mají jedno společné, milují fotbal! Děláme to hlavně pro fanoušky a chceme také popularizovat fotbal jako takový," prohlásil režisér Vojtěch Nouzák, jenž stojí například za populární Show Jana Krause.

Show TIIKI-TAKA se bude natáčet každé pondělí v jednom z největších kongresových hotelů v České republice, v Clarion Congress Hotel Prague. Hodinový zábavný pořad bude probíhat za účasti publika.

Posílení kanálu O2 TV Fotbal

Digitální televize O2 TV pokračuje i v nákupu dalších televizních práv, které se tentokrát týkají fotbalu. Již od prosince přináší stanice O2 TV Fotbal všechny domácí zápasy portugalské Benficy Lisabon. Dále od tohoto víkendu uvidí diváci vždy nejlepší zápas z rakouské Tipico Bundesligy, která už tuto neděli od 16.25 hodin nabídne ostře sledované derby mezi fotbalisty Austrie a Rapidu. Začátkem března nabídku doplní také živé přenosy z Ruského poháru.

17. 2. 2017

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

digitální televize

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 399 Kč
Cena za měsíc: 598 Kč

Přečtěte si také

 

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

 

Formule 1 2024: Kde sledovat přímé přenosy?

Sezóna Formule 1 2024 startuje. Podívejte se, kde letos sledovat přímé přenosy ze všech velkých cen, kvalifikací a...

 

O2 TV přidá do nabídky nové sportovní programy, těšit se můžete na Formuli 1 i MotoGP

O2 TV na konci února rozšíří své portfolio o další sportovní kanály. Nova Sport 5 HD a Nova Sport 6 HD nabídnou...

Nejčtenější články

Vodafone zlevňuje pevný internet, první půl rok zaplatíte jen za 299 Kč

 

Vodafone spustil novou kampaň na pevný internet. V rámci ní nabídne všechny rychlosti na první půlrok jen za 299 Kč.

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...