Úvod > Články > Internet je úžasný, ať žije perverze!

Internet je úžasný, ať žije perverze!

Shodou rozličných okolností jsem se na svém oblíbeném diskusním serveru dostal až do klubu, kam lidé, kteří nemají příliš práce, přetiskují bizarní, ba přímo úchylné inzeráty z jakýchsi eroticko-deviantních stránek. Shodou okolností jsem také neměl moc práce, a tak jsem se do toho začetl...

Musím se přiznat, že jsem se do toho zakousl s nadšením pro objevování zcela neznámých a neprozkoumaných končin, které mohou být velmi veselé, pokud si nepřipustíte, že by mohly být myšleny vážně. Nejspíš jsou, a proto to vlastně není vůbec legrační, ale s úsměvem jde všechno líp, řekl jsem si a pustil se do místy až masochistického průzkumu...

Nemohu se nepodělit o několik obzvláště šťavnatých úlovků, které hovoří skutečně za vše a zcela jistě obohatí váš den (vše je v původním znění). Hned z úvodu mne zaujal mladý muž, který má zřejmě jakousi nepříliš rozšířenou fetišistickou touhu být obložen částmi kmenů či stonků. Půjde nejspíše o druidismus:

Rad bych prožil den jako TV děvka být oholen a oblečen do dámskeho prádla vysokých bot paruku a být nalýčen

Jiní v tom mají ale jasno a zjistili, že nepotřebují ženu jinak než doprovod, protože k jejich spokojenosti jim stačí pouze jistá partie, ale tentokrát na velikosti záleží!

hledám zadanou milenku k občasným schůzkám s velkými nadry

Najdou se ale i muži s jasně vyhraněnými představami o tom, co chtějí vidět a slyšet. Je v každém případě fajn, že jsou i jedinci, kteří se umí vyjádřit otevřeně a navíc přidat i vlastní fotku (tu zde neobjevíte, protože vám nechci kazit chuť k jídlu):

Jihlavský kraj [Burza, vzkazy]
Ahoj : jsem
muž který by si chtěl eroticky dopisovat s těhotnými ženami o jejich touhách a představách v těhotenství. A také, jak se pořádají těhotenské večírky?

Opominout nemůžeme ani na českém území žijící německou menšinu, protože i Helmut se chce množit! Neumí česky, ale poradí si a nějakou komický a kouzelný děvče dozajista najde!

do svátek? já am hledět do jeden komický a kouzelný děvče až k spojit mne do jeden příjemný svátek. já am nepravděpodobný,tenký,hra,komický,dělat komu pomyšlení, aktivní,dobrotivý..... já am jeden Germán doktor prebenda do Praha od té doby nějaký mésice. když ? v člen určitý příští týden jak? dlouhá hláska? mezi společně a nerozdílně dva týdni kde? my ar drzý až k rozhodnout tebe ar mezi 18 a 38, dobrodružný,komický,dělat komu pomyšlení, hra,nepravděpodobný než 160 cm ? psát mne! steff

Pochopitelně že inzeráty si podávají i ženy. A jaké! Je z nich cítit opravdový pissing (to znamená, že ženy jsou pořádně vyčurané). První se alespoň snaží perverzi předstírat:

Přimu 1-3 pitomce, které budu cvičit k absol. poslušnosti a pokoře. Jejich počet závisí na schopnostech ostatních trotlů. Nejlepší z nich bude mou pravou, prodlouženou rukou....

Zatímco druhá žena se už ani moc nesnaží, ale připouští, že muž by mohl být připuštěn:

Marnivá Paní (49 let, 165/57/4) se rozhodla vypsat soutěž pro submisivní, seriózní, inteligentní a dobře situované muže. Vítěz této soutěže získá hlavní cenu – bude smět všestranně pečovat o svou Paní. Budeš smět uklízet, pomáhat v domácnosti, rozmazlovat mě penězi a když budu spokojena, dovolím Ti občas dokázat, že jsi celý muž...

Žena číslo tři už nechce ale připustit prakticky vůbec nic. Dost připomíná české politiky a její inzerát by se klidně mohl připodobnit k volebním programům většiny vládních stran (jen u toho „praseckého otroka" si nejsem jistý):

Dominantní Paní hledá sluhu. Opravdového sluhu,který bude tvrdě pracovat, a to samostatně. Sluhu, nad kterým nebude muset pořád stát. Musíš mít otroctví v krvi, pracovat od nevidím do nevidím a nevynucovat si pozornost. Chci, aby ses spokojil s tím, že budeš pracovat, nikdo si tě nebude neustále všímat.Vykonáš svou práci a odejdeš. Při práci smíš být nahý, či navlečený v dámském oblečení.To bude tvá rozkoš, a také to, že tě budu občas pozorovat při práci. Nemám žádné finanční nároky. Budeš mým sluhou, nikoliv praseckým otrokem. Nebudeš u mne pro rozkoš z týrání či ponižování, jen pro práci.

A to by bylo asi tak vše. Myslím, že je to výživné do haleluja. I když... Když už jsme u té lidské tělesnosti, drze zde přetisknu kus z veřejné konverzace z jiné diskuse:

Jeden známý nazval sex „šuli pupi". Udělalo se mi opravdu zle a v amoku jsem mu dost nevybíravě odhalila dlouholetou záhadu (pro něj), proč ho žádná holka nechce. Nebylo to ode mě hezký, ale blbě je mi ještě teď. :o(
Taky běžně používá výrazy jako „sexík, autíko, čauvec" a tak dál. :o(

Za inzeráty děkuji mnoha obětavcům, kteří se za nás brodí mravním bahnem, a pochopitelně serveru www.perverz.cz! Zpívejme hosana a radujme se z toho, že žijeme v této době, kdy máme jako na talíři všechno to, co časy minulé schovávaly do nejtemnějších koutů! Ať žije internet!!!

25. 8. 2007

Autor: Richard Klíčník

Sdílejte

Přečtěte si také

 

Technika s lidskou povahou

O prázdninách převážím notebook mezi domovem a návštěvami s dětmi u babiček a dědů. Pokaždé, když jej pak zapojuji...

 

Furt něco mažu

Používám dvě e-mailové adresy. Jednu soukromou, jednu pracovní, vlastně firemní. Na soukromou mi chodí hromady...

 

5 zajímavých pivních webů

O prázdninách, v parném létě, přijde dobré pivečko vhod. Měl jsem štěstí i na nová piva jako Rampušák, a chtěl jsem...

Nejčtenější články

Vodafone zlevňuje pevný internet, první půl rok zaplatíte jen za 299 Kč

 

Vodafone spustil novou kampaň na pevný internet. V rámci ní nabídne všechny rychlosti na první půlrok jen za 299 Kč.

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...