Google Mapy používá při cestování mnoho z nás. Kromě navigace si na nich jde také přečíst recenze podniků nebo se podívat na hodnocení různých míst.

Díky poslední aktualizaci dostanou uživatelé možnost kontrolovat obsah svého profilu. Mohou si změnit své jméno, fotku, informace v biu a dokonce nastavit soukromí přímo v aplikaci.
Mohou tak skrýt zveřejněné recenze a hodnocení, fotky nebo další informace na profilu. Tato novinka zaručeně potěší všechny, kteří si potrpí na své soukromí.
Pokud se chcete podívat, jak máte svůj profil nastavený, klikněte na Menu – Vás profil – Nastavení. Tam si můžete například vypnout položku „Zobrazovat ve vašem profilu příspěvky“ a ostatní uživatelé se už neuvidí, jaké příspěvky jste v minulosti napsali.
Aktualizace je zatím dostupná pouze pro Android. Doufejme, že se brzy objeví stejný update i pro iOS.
15. 11. 2019
Autor: Redakce DSL.cz
Google umožní uživatelům vypnout viditelný vodoznak u obrázků, videí a hudby vytvořených pomocí jeho AI. Skrytý...
Austrálie dál hájí zákaz sociálních sítí pro děti do 16 let, přestože nová data ukazují jeho omezený dopad. Tři...
Pro děti narozené po roce 2010 není umělá inteligence novinkou, ale běžnou součástí života. Nový americký průzkum...
OpenAI a Anthropic zlevňují své AI modely pod tlakem levnější čínské konkurence. OpenAI snížilo ceny GPT 5.6 Luna o...
Itálie je letos mezi nejoblíbenějšími dovolenkovými destinacemi zákazníků O2. Výrazně roste i zájem o Balkán. Mimo...
V srpnu rychlosti internetu kolísaly. Podívejte se na naše nejnovější výsledky měření DSL, optiky a Wi-Fi.