Úvod > Články > Velké srovnání studentských tarifů

Velké srovnání studentských tarifů

Všichni velcí operátoři mají v nabídce tarify pro studenty a zákazníky do 26 let. V dnešním článku vám přinášíme porovnání všech balíčků a podmínek, za kterých si je můžete pořídit.

Velké srovnání studentských tarifů

Studentské tarify a tarify pro mladé

Studentské tarify jsou ideální alternativou pro všechny školáky a studenty. Po předložení průkazu ISIC můžete získat výraznou slevu a ušetřit až desítky procent ze základní ceny tarifu. A kromě slevy operátoři často nabízejí i celou řadu benefitů a slev na zařízení.

Některé společnosti mají v portfoliu nejen studentské tarify, ale i tarify pro mladé. Výhodou je, že při jejich pořízení se nemusíte prokazovat žádným studentským průkazem. Stačí vám jen klasický doklad, který dokazuje, že vám ještě nebylo 27 let. Tyto tarify si tak může sjednat kdokoliv, děti nebo mladí ve věku 6-26 let.

A teď už k nabídce jednotlivých operátorů. Jaké tarify nabízí Vodafone, O2 a T-Mobile? Jaké výhody dostanete a které podmínky musíte splňovat?

 

Vodafone

Vodafone si pro mladé zákazníky nachystal hned tři tarify s neomezeným voláním, SMS i daty. Pořídit si je může každý zájemce ve věku do 26 let, ale po předložení průkazu ISIC získáte ještě slevu navíc. Každý měsíc tak ušetříte až 35 % ze základní ceny tarifu.

Všechny balíčky obsahují 70GB objem dat pro surfování v zahraničí a ten nejvyšší dokonce i 1 000 volných minut pro volání do zahraničí. Pokud zvolíte Basic+ nebo Super+ s omezenou rychlostí, můžete si navíc každý měsíc 5krát aktivovat ZRYCHLENÍ NA MAX a získat tak neomezenou rychlost dat na 24 hodin. A jako bonus nyní ke dvěma nejvyšším tarifům dostanete Apple AirPods 3. generace jen za 1 Kč.

V případě, že jste si z nabídky operátora nevybrali, máme pro vás i jednu podpultovku. Více informací se dozvíte na telefonním čísle 277 270 707, kde si ji případně lze rovnou i objednat.

Vodafone studentské tarify

 

O2

O2 má v nabídce také tarify s neomezenými daty, ale na rozdíl od Vodafonu si u něj můžete vybrat i tarify s nižším datovým limitem, které se hodí například pro menší školáky. 

Ceny v tabulce platí pro všechny mladé do 26 let a se studentským průkazem už žádnou další slevu nezískáte. Součástí všech tarifů je navíc i balíček Data naplno, se kterým můžete 24 hodin surfovat bez omezení rychlosti a bez toho, aby se vám vyčerpaná data započítávala do vašeho limitu (pokud máte tarif s omezenými daty). S tarifem YOU 3 GB lze balíček aktivovat 1 měsíčně a s YOU 10 GB a YOU Neomezená data pak 5krát za měsíc.

Pokud sáhnete po neomezených datech, dostanete navíc O2 TV a stanice HBO včetně HBO MAX na 12 měsíců zdarma. Dárek si můžete až do konce roku aktivovat v aplikaci Moje O2.

A neomezené tarify přináší ještě jednu výhodu. V případě, že máte účet u AirBank a za tarif platíte ze svého bankovního účtu, každý měsíc dostanete odměnu 300 Kč zpět na účet. Stačí, když vám na účet u AirBank přijde každý měsíc alespoň 10 000 Kč a platba za služby O2 bude alespoň 600 Kč. Pokud tyto podmínky splňujete, stačí si už jen aktivovat nabídku v aplikaci AirBank nebo Moje O2.

O2 studentské tarify

 

T-Mobile

U T-Mobilu můžete vybírat ze 3 tarifů, které jsou opět omezeny pouze věkem do 26 let. Studentský průkaz pro jejich pořízení nepotřebujete. 

V nabídce jsou jak tarify s neomezenými daty, tak jeden s 10 GB (+15 GB, které si lze každý měsíc aktivovat v aplikaci zdarma). Výhodou omezeného tarifu je i to, že po vyčerpání 10 GB, případně 25 GB dat, zůstanete Pořád online a můžete tak nadále používat internet s omezenou rychlostí.

A pokud jste si ani z této nabídky nevybrali, máme pro vás zase jednu podpultovku, kterou vám sdělíme po telefonu. Stačí zavolat na číslo 277 270 707 nebo vyplnit formulář a my vám obratem zavoláme zpět.

T-Mobile studentské tarify

 

Který operátor tedy nabízí ten nejlepší tarif? Pokud jste studenti a máte průkaz ISIC, doporučujeme Vodafone. Za 487 Kč u něj dostanete neomezená data, zatímco ostatní operátoři za tuto cenu nabízí jen 10 GB. V případě, že vám záleží na rychlosti dat, tarify s neomezenou rychlostí vychází u všech operátorů přibližně na stejnou částku (bez ISICu). Lepší tedy je vybírat podle dalších benefitů - sleva na mobil, HBO zdarma, volné minuty do zahraničí nebo AirPods za 1 Kč. No a jestli vám jde spíše o cenu a nepotřebujete neomezená data ani neomezené volání, pak je nejlepší volbou O2, u kterého tarify začínají již na 299 Kč.

Stále si nevíte rady? Rádi vám s výběrem toho správného tarifu pomůžeme. Zavolejte nám na 277 270 707 nebo vyplňte formulář a my vám co nejdříve zavoláme zpět. Doporučíme vám řešení na míru vaším potřebám a nabídneme vám i podpultové tarify, které na internetu nenajdete.

8. 9. 2023

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

5GMBBmobilní internetmobilní telefontelekomunikace

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 299 Kč

Přečtěte si také

 

Samsung dostal od USA grant 152 miliard korun

Americká vláda poskytla společnosti Samsung grant ve výši 6,4 miliardy dolarů. Použit bude na výrobu továren na čipy...

 

Americký zákaz TikToku podle kritiků porušuje právo na svobodu projevu

Americký Senát schválil návrh zákona, který zakazuje TikTok v obchodech s aplikacemi, pokud ji její čínský vlastník...

 

Itálie jedná o přísnějších trestech za zneužití umělé inteligence

Italská vláda jedná o návrhu zákona, podle kterého by za trestné činy spojené s AI nástroji hrozily mnohem přísnější...

Nejčtenější články

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...

Revolut spouští vlastní eSIM a výhodné datové balíčky do celého světa

 

Revolut, známý spíše pro své finanční služby, představil vlastní eSIM. Zákazníkům nabídne cenově výhodné datové...

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

 

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...